با کارنیل همراه باشید تا بدانید چگونه می توانیم یک زندگی خانوادگی خوب داشته باشیم؟
برخلاف آن تصویر بی عیب و نقصی که همیشه از خانواده ها به صورت اغراق آمیز در تلویزیون، پوسترها و تابلوهای تبلیغاتی به چشم می خورد و جدا از تمام لبخند ها و خنده ها، پیچیدگی و جریان هایی زیادی که در رابطه با خانواده وجود دارد. تمام خانواده ها متفاوت هستند و همه خانواده ها مسائل خاص خودشان را دارند، اما با یکسری اقدام ها و تصمیم گیری های درست می توانید کاری کنید زندگی خانوادگیتان در بهترین نوع خودش باشد که این امر می تواند با گسترش ارتباطتان و دانستن هرچه بیشتر در مورد خودتان و روابطتان تحقق یابد. زندگی خانوادگی هیچ کسی عالی نیست؛ اما شما می توانید یک زندگی خانوادگی خوب داشته باشید، چرا که نه؟
بهترین راه برای داشتن یک زندگی خانوادگی خوب، وقت گذراندن با خانواده و محترمانه برخورد کردن با هریک از اعضای خانواده تان است. سعی کنید با انجام دادن یکسری فعالیت ها مانند، بازی های خانوادگی شبانه یا تماشا کردن فیلم، اعضای خانواده تان را به خوبی بشناسید. سعی کنید بین اعضای خانواده تان تمایز قائل نشوید، و با داد زدن سر آن ها و استفاده از لحنی تند، آن ها را آزرده خاطر نکنید. برای اینکه یاد بگیرید به طور مؤثر رفتار کنید و به اعضای خانواده تان نزدیک تر شوید، مطالب زیر را بخوانید!
۱- به خوبی خانواده تان را درک کنید!
اگر آن ها را درک نکنید، یکسری سوءتفاهم و ناسازگاری پیش می آید. سعی کنید تا جایی که برایتان مقدور است در کنارشان باشید و آن ها را بهتر بشناسید. در حال حاضر خانواده های زیادی هستند که به خوبی یکدیگر را نمی شناسند زیرا همیشه سرشان شلوغ است. برنامه هایی برای خانواده تان داشته باشید مانند، یک فیلم یا یک بازی خانوادگی یا حتی برنامه ای خیلی کوچک مانند شام خوردن در کنار یکدیگر.
۲- به خانواده تان احترام بگذارید.
درست است که در حال حاضر فرزندان، زن یا شوهرتان به شما تعلق دارند، اما بخاطر داشته باشید که در پایان روز آن ها هم انسان هستند. آن ها هم ایده یا پیشنهادی دارند. گاهی اوقات این امر می تواند خوب یا بد باشد. هرگز نسبت به ایده کسی جبهه نگیرید و عصبانی نشوید، هرکسی ایده های خودش را دارد و هیچ کس بی عیب و نقص نیست.
۳- برای هم وقت بگذارید!
هیچ کس دوست ندارد که تنها بخاطر کار و چند جلسه کاری، نادیده گرفته شود. برای هر یک از اعضای خانواده وقت بگذارید در نتیجه شما می توانید هر فرد را به خوبی درک کنید، همین امر سبب می شود تا در آینده سوءتفاهمی پیش نیاید.
۴- با همه متعادل رفتار کنید.
چه آن فرد، خدمتکار شما باشد چه فرزند خوانده شما، آنها لایق عشق و محبت شما هستند همانطور که شما لایق محبت زن یا شوهر و یا فرزندتان هستید. همان گونه که دوست دارید با شما رفتار کنند، با آنها رفتار کنید در نتیجه این امر سبب می شود که راحت تر با آن ها صمیمی شوید.
۵- هرگز برای کسی فریاد نزنید.
این رفتار باعث می شود تا آن ها در دلشان نسبت به شما کینه بگیرند. می توانید به سادگی کاری کنید تا آن ها متوجه منظورتان شوند. چرا انرژی تان را هدر می دهید وقتی می توانید به آرامی این مسئله را حل و فصل کنید؟
سعی کنید با برادر و خواهرتان درگیر نشوید. این امر سبب می شود رابطه تان از هم بپاشد و وقتی سنی از شما بگذرد پشیمان می شوید. همین زمانی را که در کنار برادر و خواهرتان هستید، طلاست و هرگز نمی توانید این روزها را برگردانید.
۶- هرگز تبعیض قائل نشوید.
۷- سازش کردن را یاد بگیرید.
اگر شما یا یکی از اعضای خانواده کاملاَ در تضاد با یکدیگر هستید، سعی کنید روی این مسئله کار کنید تا شرایط به نفع شما رقم بخورد.
۸- به یکدیگر کمک کنید.
زمانیکه می بینید والدین یا یکی از برادر یا خواهرتان به کمک نیاز دارد، کمکشان کنید.
۹- جشن تولد های غافل گیر کننده و جشن گرفتن برای موفقیت های هریک از اعضای خانواده می تواند کمک کننده باشد.
۱۰- از کلمات توهین آمیز و نیش دار علیه یکدیگر و خانواده تان استفاده نکنید این امر سبب می شود تا بینتان بهم بخورد و سر شما فریاد بکشند.
۱۱- گاهی اوقات نوجوانان احساس تنهایی و ناراحتی می کنند.
ابتدا از آن ها در مورد ناراحتیشان بپرسید، اگر آن ها نخواستند مسائل را با شما در میان بگذارند، ایرادی ندارد. این ها مسائل هورمونی هستند. اگر فکر می کنید مسئله ای بدی پیش آمده، از دوستان نزدیکش بپرسید و او را کمک کنید.
۱۲- هرگز زیر قولتان نزنید.
بدقولی شما آن ها را می رنجاند و سبب می شود آن ها فکر کنند که شما یک دروغگو هستید و همیشه بدقولی می کنید.
۱۳- یاد بگیرید همدیگر را ببخشید.
۱۴- بیش از حد کسی را سرزنش نکنید.
سرزنش کردن می تواند برای آن ها کارساز باشد اما زیاده روی نکنید.
۱۵- سعی کنید از راه درستی آنها را متوجه اشتباهشان کنید.
اگر یکی از اعضای خانواده تان کار اشتباهی انجام داده یا کاری کرده که دیگر به او اعتماد ندارید کاری کنید تا به روش درستی متوجه اشتباهش شود. هرگز سرش فریاد نزنید و به او توهین نکنید.
بسیار عالی