۹ کاری که هر بازاریاب باید انجام دهد

17 آوریل 2017 بدون دیدگاه

مترجم و نویسنده مقالات آموزشی کارنیل

با انجام درست این اصول بازاریابی درآمدتان را به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش دهید.

بازاریابی یک شغل حرفه ایه ولی به این معنی نیست که کار آسونیه. افراد موفق همیشه یک خصوصیت مشترک دارند، اینکه کارشون رو با قدرت و جسارت شروع می‌کنند. اون‌ها وقتی از خواب بلند میشن می‌دونند که بقیه‌ی روز رو باید چه کاری انجام بدند. بازاریابان موفق یک لیست از وظایف روزانه دارند که در طول روز بر طبق اون لیست جلو میرن. اینجا لیستی از ۹ کاری که هر بازاریاب باید روزانه انجام بده آورده شده.

  1. اهدافتون رو مشخص کنید

بازاریاب‌های مؤثر اهمیت تعیین اهداف رو خوب می‌دونند. شما نمی‌تونید بدون دونستن هدف روزانه‌تون یک بازاریاب مؤثر بشید. داشتن اهداف واقع بینانه می‌تونه کمکتون کنه موفق بشید. اهداف و چیزهایی که برای رسیدن به اونها نیاز دارید رو لیست کنید و برای به دست آوردنشون تلاش کنید.

  1. ارتباطات‌تون رو گسترش بدید

برای یک بازاریاب، خیلی مهمه که با افراد و سازمان‌های مفید ارتباطاتی بر پایه‌ی اعتماد شکل بده. از پیشرفت‌های تکنولوژی به نفع خودتون استفاده کنید. اگه مشتری‌های احتمالی دارید، زود دست به کار بشید و چند تا پیام ارزشمند براشون بفرستید و معامله رو جوش بدید.

  1. به این شیوه بازاریابی کنید: تلاش کم ولی مؤثر

با احترام به حرفه‌ی بازاریابی، اصطلاحی وجود داره که میگن: باید آتیش بزنی به مالت تا بتونی سود کنی. هر چند میزان پولی که تصمیم می‌گیرید خرج کنید کاملا به خودتون بستگی داره. دنبال راه‌هایی بگردید که بدون خرج و صرف هزینه‌ی زیاد بتونید مشتری‌هاتون رو زیاد کنید. فضاهای مجازی در این زمینه کمک زیادی به بازاریابی می‌کنند. بنابراین همین الآن برای توسعه ی مشتریان شروع به استفاده از فضاهای مجازی کنید. چیزهای مختلف رو تجربه کنید و ببینید کدوم جواب میده و کدوم نه، تا به نتیجه‌ی دلخواه خودتون برسید. در مورد بازار هدفتون تحقیق کنید و سپس محتوا و مضمونی رو به اونها نمایش بدید که راضیشون کنه.

  1. از طریق تلفن‌های همراه تبلیغات کنید

در چند سال اخیر صحنه‌ی تبلیغات شاهد افزایش تصاعدی خریدارانی بوده که فقط از طریق گوشی‌های همراهشون در جریان همه چیز قرار می‌گیرند. به گوشی‌های هوشمند به عنوان یک شور و شوقِ مقطعی نگاه نکنید. این دستگاه‌های الکترونیکی کوچولو روز به روز دارند پیشرفت می‌کنند و تعداد کاربرهاشون لحظه به لحظه افزایش پیدا می‌کنه.

برای اینکه در کار بازاریابی حرفه‌ای باشید، باید در مورد اینکه چگونه از طریق تلفن‌های همراه به بازار هدفتون نزدیک‌تر بشید یا اینکه چگونه تجربه‌ی خرید راحت‌تری برای مشتریان‌تون داشته باشید، اطلاعات کسب کنید.

  1. همه چیز رو سرگرم کننده کنید

خیلی از شرکت ها و سازمان های نوپا تصور دارند که همه‌ی انواع تبلیغات، صرف نظر از اینکه چقدر مبتکرانه‌اند، درخواستی برای خرید یک کالا یا خدماتند. هر چند با نگاهی به شرایط بازاریابی، این قضیه مهمه که همه چیز رو برای مشتری احتمالی مهیج و سرگرم کننده کنید. مردم دیگه به تبلیغات بی نام و نشون علاقه ای نشون نمیدن. اونا دنبال چیزی هستن که به وجدشون بیاره. پس شوخ و بامزه باشید و از این تکنیک توی کارِتون هم استفاده کنید.

  1. از ابداع و ابتکار نترسید

یک بازاریاب باید ذهن خلاقی داشته باشه. شما باید راه‌های جدید و نویی برای معرفی برند خودتون به مشتریان احتمالی پیدا کنید. از ابتکار و ابداع نترسید. ایده‌هایی که دوست دارید امتحان‌شون کنید رو یه جا بنویسید و بعد همشون رو بررسی کنید تا ببینید کدوم مناسب چه نوعی از کالا یا خدماته. در پیشنهاد دادنتون خلاق باشید، چیزای جدید رو امتحان کنید و روی روند کلی کارهاتون فکر کنید تا به ایده‌های جدید برسید.

  1. یک داستان خوب برای گفتن داشته باشید

یک داستان خوب در بازاریابی خیلی با اهمیته. باید با خریدارهاتون در سطحی احساسی ارتباط برقرار کنید. به همین دلیل به عنوان یک بازاریاب موفق باید مضمون و محتوایی رو ایجاد کنید که ارزشمند باشه و برای خریدارتون بها ایجاد کنه و هم چنین حس کنجکاوی اون‌ها رو تحریک کنه.

  1. از رقباتون درس بگیرید

بررسی و نظارت روی اینکه رقبا در حال حاضر در بازار چه کار می‌کنند کمکتون می‌کنه که خودتون رو بالاتر بکشید. اینکه ببینید بقیه در صدد چه کاری هستند کمکتون می‌کنه بفهمید که تکنیک‌های بازاریابی‌تون رو باید تغییر بدید تا از رقباتون متفاوت باشه یا نشون میده کاری که در حال انجامش هستید چقدر بهتر از بقیه ست.

  1. خودتون رو ارزیابی کنید

به عنوان یک بازاریاب یادتون باشه که از عملکرد و کارهایی که انجام دادید گزارش تهیه کنید. در پایان روز، سراغ کارهایی که انجام دادید برید، هدف هایی که بهشون رسیدید و حتی اون هایی که بهشون نرسیدید رو مرور کنید. همیشه حواستون باشه اهداف روزانه و اعمال رقبا رو چک کنید و ببینید در چه قسمت هایی احتیاج دارید عملکردتون رو بهبود بدید و همه‌ی اینها جزئی از وظایف روزانه ی شماست.

 

آیا در این زمینه تجربه‌ای دارید؟ اون‌ها را با ما به اشتراک بگذارید.

 

ارسال این مطلب به تلگرام

telegram
برچسب ها :