۷ استراتژی ای که کارآفرینان میتوانند برای افزایش خودشناسی بکار گیرند

19 مارس 2017 بدون دیدگاه

همیشه اولین عامل موفقیت ذاتیست.کارآفرینان موفق میدانند که چگونه خودشناسی را در خود تقویت کرده و قدرت درونی خود را افزایش دهند. شناخت بهتر خویش منجر به ارتباط بهتر با چالش های تجاری می شود. اگر این افراد از حود شناسی بهره ای نبرده باشند، در مواجهه با چالش ها احساساتی برخورد کرده و از کنترل خارج می شوند که این امر موجب سقوط آنها در حرفه خویش می شود.با داشتن خوددآگاهی ، افراد بهتر میتوانند عوامل ضروری جهت موفقیت خویشتن  را پیش بینی کنند.

  • افراد موفق از انگیزه ای کاملا درونی جهت پیشروی به سمت اهداف خویش برخوردار هستند.این انگیزه درونی میتواند حالت اجبار گونه یا حالتی تشویقی داشته باشد.این انگیزه درونی ، در افراد مختلف متفاوت است. هر شخصی از این توانایی برخوردار است و تمایزات زیادی بین افراد وجود دارد ، ضمن اینکه در این جهان هیچ دو نفری مثل هم نیستند.این انگیزه درونی ، همان چیزی است که کارآفرینان موفق را در پیشبرد اهدافشان یاری میدهد.چرا که آنها میخواهند تواناییهای خویش را به خود و دیگران ثابت کنند.در این جهان، هر شخص راهنمایی برای زندگی کردن و ترک کردن ازاین دنیا دارد.برای درک این راهنما، هر انسانی بایستی به درون خود مراجعه کند.این راهنمای درونی به افراد کمک میکند که استعدادهای خود را شناخته، تصمیم گیری های درست انجام دهند و در جهت موفقیت گام بردارند.

  • درکتب با محوریت موضوع تجارت ، کارآفرینان موفق بایستی نکات ظریف و سرنخ ها رابه خوبی یاد بگیرند.چرا  که هر چه بیشتر بر نکات کلیدی حرفه خود مسلط باشند بهتر میتوانند در کار خود پیشرفت کنن

    د.یک فرد معمولی با هیجان فراوان وارد یک حرفه می شود اما به مرور انگیزه خود را بنا به دلایل مختلف از دست میدهد، دلایلی از قبیل خستگی، ترس، عدم تحمل و صبوری.کارآفرینان موفق احساسات خود را تقویت میکنند ، از قوانین شخصی خاص خود پیروی میکنند، در نتیجه میبینند که به خوبی مسایل  مختلف در کنار هم و در راستای بهبود عملکردشان قرار میگیرند.برای موفق شدن ، این روش را انتخاب کرده ، متواضع باشید و برای شناختن نکات ظریف و سر نخ ها صبور باشید. این یکی از راههایی است که می تواند شما را از یک پیرو به یک رهبر موفق تبدیل کند.

  • رهبران موفق به خوبی میدانند که چه زمانی احساسات خود را نشان داده و یا اینکه چه زمانی آنها راتحت کنترل خویشتن داشته باشند.کارآفرینان موفق اجازه نمیدهند که ترس و خشم در تصمیم گیری هایشان تاثیر بگذارند.ترس و خشم ، احساساتی هستند که باعث می شوند شخص کنترل احساسات خویش را از دست بدهد و مانع پیشرفت فرد می شوند.تفکرات بر پایه منطق ، باعث می شوند که فرد قدرت تصمیم گیری درست را در چالش های مختلف داشته باشد و از احساسات خود در راستای موفقیت بهره ببرد.
  • ریسک پذیر هستند

کارآفرینان موفق ، با بینشی خاصی که نسبت به اهداف خود دارند مسیر پیش روی خود را واضح و روشن میبینند.آنها یادگیری را جزو اولویت های کاری خویش قرار میدهند.خودشناسی به آنها این امکان را میدهد که تصمیمات بهتری را در زندگی گرفته و ارزیابی بهتری از فعالیت های خویش داشته باشند.

  • صبور هستند

صبر به کار آفرینان این امکان را میدهد که به چالش ها و مشکلات ، ورای آنچه دیگران میبنند توجه کنند.آنها از فرصت ها به نحو احسنت استفاده کرده و مشکل را به فرصت مثبت تبدیل میکنند.کارآفرینان موفق ،داشتن صبر را به منزله کسب تجربیات بیشتر و بلوغ فکری در نظر میگیرند.گاهی اوقات ورود به یک معامله توسط این افراد ، ترکیبی از استراتژی های مختلف ، هماهنگی های خاص و قابل توجه ، و در مواردی برگشتن به عقب و شروع دوباره کار می باشد.

  • دارای ذهن محاسبه گری هستند

آگاهی از دنیای درون ، مهارتیست که رهبران صبور را برای تصمیم گیری ها و جبران اشتباهات خویش کمک میکند.برای رسیدن به موفقیت ، اولین قدم شناختن توانایی ها و مهارت ها و مدیریت احساسات درونیست.داشتن درایت شخصی، به فرد کمک میکند تابر هدفی که برای خود در نظر گرفته است اصرار ورزد .رهبران موفق  برای بهبود عملکرد و کارآیی خویش ، این استراتژی را بکار می برند.وقتی افراد معمولی از ادامه مسیر خود دلسرد می شوند این افراد به مسیر خود ادامه میدهند.پافشاری در مسیر رسیدن به هدف ، و داشتن این درایت خاص ، انها را به سوی موفقیت پیش میبرد.

  • کنجکاوی خویش را ابراز میکنند

رهبران موفق ، معمولا به یک درجه خاصی از موفقیت راضی نمی شوند.به محض اینکه به یک موفقیت دست می یابند ، ندایی درونی آنها را به سمت مراحل جلوتر فرا میخواند.این موتور محرکه با نیرویی درونی و احساسی هدایت می شود.کنجکاوی به فرد این امکان را می دهد که خلاقیت خویش را در زمینه های مختلف بروز دهد.کنجکاوی در بسیاری از موقع باعث رشد شخصی فرد می شود.

 

ارسال این مطلب به تلگرام

telegram
برچسب ها :