با کارنیل همراه باشید در نوشته”آیا الگوی حاکم در زندگی و روان شما به درستی جا گرفته است؟”
به ادامه بحث حاکم رسیدیم!
نگاهی به صفحه ۱۰۵ کتاب زندگی برازنده من, میندازیم:
اگر الگوی حاکم در شما ضعیف باشه این موارد در شما صدق میکنه:
۱) مسئولیت پذیر نیستید و به وظایف خود عمل نمیکنید.
خب یه توضیحی بدم در این مورد :
وقتی یه ادمی سرزمین خودشو پیدا نکرده مسئولیت گریزی داره چون هنوز فکر میکنه با فرار کردن خیلی خوب میتونه پیشرفت کنه! این اتفاق ها بیشتر در کسب و کارها میفته!نسبت به مشتری مسئولیت پذیر نیستیم! خیلی از ماها فکر میکنیم زندگی یعنی از زیر کار در بری!ولی حاکم سالم مسئولیت پذیری رو داره و پاش وای میسته!
۲) در سازماندهی و نظم و انضباط ضعیفید!
یعنی اگه در این موارد ضعیف باشی نمیتونی حاکم و مدیر باشی و جایی رو اداره کنی! سازماندهی یعنی برنامه بدی! نظم یعنی یه سری قانون بدی و انضباط یعنی رعایت کنی! اگه اینارو داشته باشین، شما در زندگیتون میتونید تحولات بزرگی بدید و این تحولات رو حفظ کنید.
۳) خود مختار نیستید و کاملا از قوانین و عقاید دیگران پیروی میکنید.
وقتی حاکم سرزمین خودت نیستی نمیتونی شخصا تصمیم بگیری باید نگاهت به دهن دیگران باشه و دهن بین میشی! یه چیزی که جالبه اینه که رفتار کسانی که زیاد دستور میدن و کنترل شمارو به دست میگیرن شمارو ازار میده! حالا هم خودت نمیتونی اداره کنی هم طاقت دیدن یه اداره کننده رو نداری!!
از ابتدا توی بعضی از فیلم ها و همچنین بعضی از پدرو مادرا یا خیلی زیاد شنیدیم که میگن پولدارا دزدن یا برای مردم کار کردن به درد نمیخوره!! این داره ترویج میشه!و داره ادمای ضد رئیس درست میشه! و ما نه میتونیم زندگیمون رو اداره کنیم نه حاضر هستیم از کسی خط بگیریم! و همین جوری روی هوا و زمین معلقیم ! پر از تردید!
۴) تا به حال فرصت و امکان قابل توجهی برای فرصت مسئولیت کار های خود و دیگران یا مدیریت اداری نداشتیم!
تا حالا کسی به شما اعتماد نکرده که فضایی رو به شما بده تا اداره کنین.
۵) اموخته اید یا پس از رابطه با یک فرد مستبد بر این باور شده اید که افراد رئیس ، حاکم بد و نادرستند.
شاید به شما یاد دادن که هرکی رئیسه بده! شاید شما پدر سلطه گر و مستبدی داشتین.
خب حالا کار هایی که برای یه حاکم مفیده یا به اصطلاح حاکمیت شما رو تقویت میکنه :
۱) تعهد به حکومت و مدیریت عادلانه که نیاز همه رو در نظر بگیرید.
باید نیاز های همه رو در نظر بگیرین اگر میخواین مدیر جایی بشید باید عدالتی در کارتون باشه.
۲) به خاطر بسپارید که نمیتوانید مردم را مجبور به انجام کاری کنید. اما قادرید با در میان گذاشتن بینش و اهداف ارزشمندی که حقوق و منافعشان را در نظر میگیرد ، به ان ها انگیزه بدهید!
رئیس محترم به جای اینکه هی دستور بدی برو بشین با همکارت یه گپ بزن! اهداف مشترک درست کن که با اهداف فردیه اون ها در تماس قرار بگیره و بتونی شور و انگیزه ایجاد کنی!
۳) نشان دادن همان رفتاری که از دیگران انتظار دارید! درواقع اگه در سازمانت ارامش میخوای ، یه خورده با ارامش بیشتری برخورد کن.
۴) ایجاد تعادل و توازن بین توانایی حاکم و جادوگر!
حالا اگه تو خلاقیتی داری ، ایا سازمان میتونه اون رو حمل کنه و پیش ببره؟ یا این همه خلاقیت سازمان رو متلاشی میکنه؟! تو باید بین انضباط و خلاقیت توازنی ایجاد کنی تا بتونی ازش توی زندگیت و کارت بهره بگیری.
آیا این مقاله برای شما مفید واقع شد؟ لطفا ما رو از نظرتون بهرهمند کنید.