۵ راه برای کتابخوان­تر شدن!

8 دسامبر 2017 یک دیدگاه

یک گوشه­ ی دنج پیدا کنید و کتاب مورد علاقه­ ی خود را بیاورید، چون این نکته­ ها کتاب خواندن را برای شما راحت تر می­کند.

شما به احتمال زیاد قبلا چندین بار این مورد را به خود یادآور شده­ اید: من واقعا باید بیشتر مطالعه کنم. هرچند، وقتی یک فرد بالغ عادی با یک برنامه­ ی کامل باشید، پیدا کردن زمانی برای خواندن کتاب می­تواند سخت باشد.

اما این هدفیست که ارزش تلاش کردن را دارد. مطالعه مزایای زیادی برای زندگی شما دارد. این فعالیت جریان خون را به سمت مغز شما افزایش داده و عملکرد شناختی شما را تقویت می­کند و مطالعه­ ی مداوم می­تواند شما را به فردی آرام­تر و بامحبت­تر تبدیل کند.

خبر خوش اینکه با کمی تمرین می­توانید این عادت را در خودتان ایجاد کنید که بیشتر کتاب بخوانید. در اینجا ۵ راه برای این کار به شما پیشنهاد داده شده:

  1. یک هدف خاص برای مطالعه ­ی کتاب تعیین کنید.

چند عدد کتاب می­ خواهید بخوانید؟ با چه سرعتی می­ خواهید آن­ها را بخوانید؟ مشخص کردن تعداد کتابها یا تعداد صفحاتی که  می ­خواهید بخوانید باعث می­شود راحت­تر بتوانید روند پیشرفتتان را ارزیابی کنید و در صورتی که توانستید آن مقدار را بخوانید به خودتان جایزه بدهید. Goodreads ابزاری بسیار مناسب برای کمک به شما برای پیگیری لیست کتاب­هایتان و تنظیم اهداف کتابخوانی شما برای یک سال است. این برنامه همچنین به شما اجازه می­دهد تا دوستان فیسبوکی خود را جمع کنید تا در این سفر به شما ملحق شده و شما را برای پیشرفتتان تشویق کنند.

با کتاب های زیر شروع کنید:

  1. بیندیشید و ثروتمند شوید

  2. آیین دوستیابی و تأثیرگذاری روی دیگران

  3. ۷ عادت مردمان مؤثر

 

  1. زمانی را به مطالعه اختصاص دهید.

یک قسمت از زمانتان را مخصوص مطالعه کنار بگذارید. در برنامه ریزی خود آن را جای داده و به آن به اندازه­ ی خوردن شام یا خوابتان به آن اهمیت دهید. از برنامه­ ای مانند Evernote –یا حتی یک ساعت زنگدار- برای یادآوری این زمان به خودتان، استفاده کنید. زمان خود را به دقت انتخاب کنید چون برای مثال فهم موارد پیچیده در صبح زود، وقتی گیرایی ذهنی شما در اوج خود قرار دارد، راحتتر است.

  1. فضایی برای مطالعه ایجاد کنید.

یک اتاق انتخاب کنید که حواستان پرت نشود و جایگاه خواندن خود را برپا کنید. یک صندلی راحت در نزدیکی یک چراغ و یک میز کوچک پیدا کنید. مهمتر از همه، کتاب را در حین مطالعه، کنار نگذارید. آن را در معرض دید بگذارید تا در اولویت کارهایتان باشد.

  1. کتابی را انتخاب کنید که از خواندنش لذت میبرید.

بحث و جدل بین کتابهای اینترنتی و کتابهای “کاغذی” هنوز هم ادامه دارد. کتابهای اینترنتی سریع، قابل حمل و البته جذاب هستند. آن­ها می­ توانند عناوینی که به سختی پیدا می­شوند را به راحتی بیابند و ظاهر متن و صفحه در آن­ها قابل تغییر است، که برای کسانی که مشکل خواندن متن­های ریز را دارند بسیار عالیست. کتابهای کاغذی بی­سیم هستند، و همچنین راحتتر  می­توان آنها را به اشتراک گذاشت. آن­ها می­توانند به چشمان شما که از خیره شدن به صفحه­ ی کامپیوتر و گوشی خسته شده ­اند استراحت دهند، اما مهم ترین دلیل کشش به سمت کتاب­های کاغذی این است که گویی در انسان احساس ایجاد می­کنند. حقیقت اینکه، هیچ کدام از این دو دسته از دیگری برتر نیست. چیزی که برایتان بهتر است را انتخاب کنید.

  1. به کتابخانه بروید.

شاید زمان زیادی از آخرین باری که شما به کتابخانه رفته ­اید گذشته باشد- شاید معلم سال سومتان شما را مجبور کرده باشد به کتابخانه بروید. اما یکبار آن­ را امتحان کنید؛ کتابخانه ­های امروز مثل قفسه­ های خاک گرفته­ ی گذشته نیست. امروزه آن­ها با به روزترین عناوین در دسته های مختلف ذخیره شده ­اند. کتاب­های صوتی، راهی بدون ریسک برای امتحان کردن کتاب­هاییست که معمولا به آن­ها علاقه­ ای ندارید.

 

مطالعه کردن امر ضروری برای پیشرفت در زندگیست اما چه کتاب هایی بخوانید که در زندگیتان کاربرد داشته باشد؟

کتاب های موفقیت در زندگی فردی

 

کتاب های موفقیت در کسب و کار

 

کتاب های موفقیت در زندگی مشترک

 

در حال بارگذاری ...
00:00/00:00
ارسال این مطلب به تلگرام

telegram

  • arsalan.hadi@ut.ac.ir

    با عرض سلام، ادب و احترام
    اولاً بسیار سپاسگزارم از مدیر محترم سایت کارنیل، که اینقدر مطالب تاثیرگذار علمی و کاربردی برای مخاطبین شان فراهم کرده اند.
    ثانیاً من افسوس می خورم از این که که چرا اینقدر دیر عضو سایت کارنیل شده ام !
    در پایان به عرض تون می رسونم، بنده یک کارآفرین هستم که هم تجربیات زیادی درحوزه فناوری، مخابرات و سیستم های حفاظتی دارم و هم از فارغ التحصیلان دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران هستم. خوشحال میشم اگه بتونم در خصوص انتقال دانش به مخاطبان نازنین شما قدمی بردارم.

    با احترام
    ارسلان هادی